Принц Уилям планира да събира наем от крал Чарлз III.  Британският

...
Принц Уилям планира да събира наем от крал Чарлз III.  Британският
Коментари Харесай

„Кралят е бесен: Принц Уилям изисква баща му да плати наем за имението в Уелс

Принц Уилям възнамерява да събира наем от крал Чарлз III.  

Британският монарх е " гневен " на най-големия си наследник, откакто на 74-годишния държател е казано, че ще би трябвало да отдели солидна сума, с цел да остане в фамилния дом на отмора в Уелс.

41-годишният принц на Уелс възнамерява да даде чартърен вилата, която кралят закупи през 2007 година за към 1,5 милиона $ и от този момент е реновирана благодарение на архитекта Крейг Хамилтън и приноса на кралица Камила и нейната сестра интериорен дизайнер Анабел Елиът.
 Кралска къща в Уелс Кралската къща в Уелс Снимка: Getty Images
След гибелта на кралица Елизабет II, принц Уилям пое парцела Llwynywermod, ситуиран в Националния парк Brecon Beacons, където крал Чарлз явно е отсядал за седмица или две всяко лято, пише Daily Mail.

Сега, когато принцът е притежател на парцела с три спални, той щял да го отдава чартърен като ваканционен дом, макар хипотетичното " отчаяние " на краля.

„ Кралят беше доста сърдит, само че това беше договорката “, отговори анонимният източник.

„ Това значи, че той може да продължи да остане там, само че ще заплаща наем на Херцогството, а през останалото време ще бъде даден чартърен. “
   Британско кралско семейство Британско кралско семейство Снимка: Getty Images
Рози, орлови нокти и жасмин цъфтят в градините на дома, както и шестте клена, употребявани на сватбата на Кейт и Уилям през 2011 година, които бяха засадени назад в парцела.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР